Hoe versier ik een date?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Als je iemand leuk vindt, zul je hem of haar ooit eens willen vragen om te daten. Voor mannen wordt iemand uitvragen als normaal aanzien, voor vrouwen, wordt dit echter ook meer en meer gezien.

Hoe versier ik een date?

Wil je iemand op date vragen, maakt het helemaal niet uit als je nu een man of vrouw bent, maar het is misschien verstandig een van deze tips te overwegen:

 1. Hoe versier ik een dateWaarom vraag je iemand uit? Vraag je hem/haar uit voor de juiste reden en welke reactie geef je als ze akkoord gaat of weigert?
 2. Wees erop voorbereid dat deze persoon neen kan zeggen. Hoe dan ook, neem dit nooit persoonlijk op als iemand een date weigert.
 3. Als je iemand uit wilt vragen, kies je moment goed uit en oefen enkele keren op voorhand want je zult zeggen zodat je niet sprakeloos wordt op het moment dat je aan je zin begint.
 4. Als de persoon akkoord gaat om met je te daten, zorg er dan ook voor dat je al een plaats, datum en tijdstip in gedachten hebt zodat je toont dat je er al over hebt nagedacht.
 5. Wees er ook op voorbereid dat de persoon die je uitvraagt ook kan vragen waarom je hem/haar uitvroeg, zo kom je zelfzeker over. Bepaalde mensen weten nu eenmaal graag waarom iemand hen uitvraagt. Nog beter is op deze vraag anticiperen en meteen iets zeggen in deze stijl: “wil je vanavond iets gaan eten met mij? Ik heb altijd gedacht dat je een persoon bent waar ik me goed bij kan amuseren..”.
 6. Zorg er zeker voor dat de persoon die je uitvraagt niet het gevoel krijgt onder druk te worden gezet. Als ze er eerst over willen nadenken, laat hen doen. Zeker niet pushen.
 7. Als je iemand uitvraagt, lach dan, creƫer een leuke sfeer. Zelfzeker zijn en glimlachen zal sneller tot resultaat leiden.
 8. Heb altijd een alternatieve datum en tijdstip of locatie in gedachten. Zo vermeid je eventuele agendaproblemen. Iemand de keuze laten is altijd een meesterzet!
 9. Als een persoon negatief antwoordt, wees dan niet opdringerig en laat ze met rust. Ze kunnen steeds van gedacht veranderen en later met een positief antwoord terugkomen.
 10. Als je iemand op date vraagt, doe dat dan ook en speel niet met de voeten van je afspraakje.
 11. Als iemand jou uitvraagt, speel dan geen spelletjes. Als je tijd nodig hebt om te beslissen, zeg dan neen. Hou zeker niemand aan het lijntje zonder reden. Je zou het ook niet leuk vinden moest het andersom zijn.
 12. Vermijd het gebruik van alcohol om je zelfzeker te maken, dit heeft vaak een averechts effect.
 13. Vraag niemand uit als deze zich in groep of met vrienden bevindt. Timing is heilig!
Hoe versier ik een date?, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
Dit bericht is geplaatst in dating tips met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>